Kontaktlencse-tároló tok tartozékokkal - Pici tükörrel

P048473

Új termék

Minőségi kontaktlencse-tároló tok tartozékokkal a kontaktlencsék tárolására és védelmére. Csavaros kupakja tökéletesen zár.

Bővebb leírás

9 / 16 / Gyorsan Fogyó termék

212 Ft‎

-65%

605 Ft‎

Egyéb infó

Kontaktlencse-tároló tok tartozékokkal - Pici tükörrel

Minőségi kontaktlencse-tároló tok tartozékokkal a kontaktlencsék tárolására és védelmére.

A cím elején szereplő szín/minta/méret/típus kerül kiszállításra!
Vadonatúj és kiváló minőségű!
Nem mérgező, könnyű, kompakt méretének köszönhetően könnyen tárolható, illetve bárhová magaddal viheted, kis helyen is elfér, akár még a zsebedben is.
Csavaros kupakja tökéletesen zár, nem engedi kiszivárogni a tároló tokba töltött ápolófolyadékot.
A kupakon lévő betűk segítenek a bal és jobb szemre való kontaktlencsék könnyű megkülönböztetésében. (L = Left a bal, illetve R = Right a jobb kontaktlencsének.)
A tokon lévű gombbal egyszerűen nyithatod és zárhatod.
Tartozékként jár hozzá egy csipesz és egy applikátor is, amelyek megkönnyítik a kontaktlencsék kezelését. Első lépésként a csipesszel vedd ki a lencsét a tárolóból, majd a segítségével helyezd a lencsét az applikátorra, amely könnyű és higiénikus behelyezést tesz lehetővé. Nem kell többé az ujjadat használnod, amellyel akár tönkre is teheted a lencséket.
A tok kicsi méretének köszönhetően könnyen hordozható, mivel kényelmesen elfér egy kisebb táskában is. Utazások, túrák vagy szabadtéri tevékenységek során is vidd magaddal!
A tok belsejében ráadásul található egy picike tükör is, ami nagyban megkönnyíti a lencse behelyezését, illetve még ellenőrizheted vele a sminked is.
Kontaktlencse-tároló használata:
Esténként a szemekből kivett kontaktlencsét helyezd a friss ápolófolyadékkal feltöltött tokba, legalább 6-8 órányi időtartamra. Reggel a lencse az órákon át tartó áztatásnak köszönhetően újra tiszta és hidratált lesz. Emellett még a tisztítófolyadékkal történő dörzsöléssel, majd öblítéssel is felfrissítheted a lencséket.
A kontaktlencse-tartó tokot három havonta javasolt cserélni. Ezalatt legalább kéthetente, forró víz alá tartva sterilizáld, így elkerülheted, hogy a különböző baktériumok, gombák megtelepedjenek rajta, ami akár komoly szemproblémákat is okozhat. A tokba minden nap friss kontaktlencse tisztító folyadékot tölts!
A termék tulajdonságai:
Szín: Random, véletlenszerűen érkezik.
Anyaga: Műanyag
Mérete: Tok mérete kb. 7,5cm x 6,7cm x 2,4cm
A csomag tartalma: 1db Kontaktlencse tartó, 1db Csipesz, 1db Kontaktlencse applikátor, 1db Üres flakon ápolófolyadékhoz (Ápolófolyadékot nem tartalmaz!), 1db Műanyag tok
Doboz nélkül. Csomagolás: biztonságos buborékfóliában.
P048473

30 egyéb termék a kategóriából: