37 cm Elf on the self karácsonyi manó Karácsony tél ünnep gyerek játék

N0000002

Új termék

-540 / 667 / Gyorsan Fogyó termék

2 290 Ft‎

-50%

4 580 Ft‎

Egyéb infó

Ne titkold a benned rejlő gyermeket!

Manók, tündérek, sellők. Emlékszel, hogy kicsiként te is hittél a létezésükben? Nem láttad őket, de beszéltél hozzájuk: tudtad, hogy ők hallanak és látnak téged.

Ezek az emlékek fel-felsejlenek, amikor felnőttként megpillantasz a kirakatban egy-egy mesebeli lényt. Melegség fog el, mosolyt csal az arcodra jelenléte, boldogabbnak érzed magad.

Nem tudom, hogy vagytok ezzel, de a mai napig szívesen olvasok és nézek olyan mesét, ahol csodák által válik jobbá a világ. Jön a tündér, a manó és varázserejük segítségével, a főhőssel együtt lélegezve menekülök meg a sötétség erejétől.

Sokan ajándékként vásárolják ezt az aranyos manót, én saját magamat leptem meg vele. Hogy miért? Ha rossz kedvem van, csak ránézek és rögtön mosolyra húzódik a szám. Éveimmel együtt gyerek-énemet is magammal cipelem. És nem szégyellem! https://azsiacenter.com/egyeb-termekek/37-cm-elf-on-the-self-karacsonyi-mano-karacsony-tel-uennep-gyerek-jatek 283109.html?search_query=Elf%20mano&results=31&fbclid=IwAR0QafKoJB1Rvkx8d3aB5vajfY3HX4VPXOTxx5xWxoUI2t8hrIHUdLo-1z4

Nagyszerű Elf On the self manó

A gyerekek kedvenc varázs manója :)

37cm

30 egyéb termék a kategóriából: