6db 10ml kis üres aromás Parfüm Virág mintás spray parfümös üveg porlasztó ajándék

P089515

Új termék

Features:Brand New & High quality.
/>/>Size:11.8x1.2cm.
Glass
They are great for traveling, take them to the gym, on a date or leave one in your car, on the party,make up,or use it as perfume sample bottle.
Travel-sized for easy transport: these to-go bottles are designed with holding essential oils, perfumes and fragrances, facial and body mists, and various water-based liquids in mind. Their unobtrusive size allows them to fit comfortably in your pocket, purse, handbag, backpack, or luggage.
Refillable for longterm use: easy to refill and reuse, the long term value of these bottles is significant. Greatly reduces the waste when compared to disposable store-bought bottles.
Won't leak or spill: the glass is thin but durable and not easily susceptible to leaking, scratches, or breaking. They are a worthy addition to our line of high quality glass vials and cosmetic jars.
Connenient size: these frosted clear glass fine mist spray bottles are extremely portable to take while on the go. Perfect sized spray bottles for all of your TSA compliant travel needs. Just toss it in your bag, purse or carry-on bag!
Re-use and reduce the waste.
Refillable for multiple uses, these bottles give you remarkably value for the low cost. They are sure to be a welcomed addition to any cosmetics or essential oil enthusiast, the traveler, the fragrance retailer, or simply anyone in need of a reliable and attractive spray bottle solution. The glass is durable enough to handle extended travel or shipment without leaking or damaging.
Stay hydrated and feeling fresh wherever you go..
Keep them handy on your person or bag for a quick replenishing spray to keep your skin feeling hydrated and happy during the hot season. Don't waste money relying on store-bought sprays that quickly run out, only to be chucked out into the trash.handing out free samples to customers, party favors, and more. MUB is pleased to add these glass spray bottles to a line of glass cosmetic vials and jars.
Package Included:6pcs X 10ml Small Empty Spra

Bővebb leírás

-29 / 57 / Gyorsan Fogyó termék

448 Ft‎

-65%

1 279 Ft‎

Egyéb infó

Teljesítmény: Brand New & amp; Kiváló minőségű.
/>/>Size:11.8x1.2cm.
Üveg
Nagyszerűek az utazáshoz, az edzőterembe való utazáshoz, egy adott időpontban, vagy egy autóban, a félig, töltsük fel vagy használjuk parfüm mintás palackként.
Utazási méretűek a könnyű szállításhoz: ezek a palackok illóolajok, parfümök és illatok, arc- és testködök, valamint különböző vízbázisú folyadékokat szem előtt tartva. Tökéletlen méretük lehetővé teszi számukra, hogy kényelmesen illeszkedjenek a zsebébe, pénztárcájába, táskájába, hátizsákba vagy poggyászba.
Újrafeltölthető hosszú távú használatra: egyszerű újratöltés és újbóli felhasználás, ezeknek a palackoknak a hosszú távú értéke jelentős. Nagymértékben csökkenti a hulladékot az eldobható, tárolt üvegekhez képest.
Nem szivároghat, nem szivároghat ki: az üveg vékony, de tartós és nem érzékeny a szivárgásra, karcolásra vagy törésre. Ők egy méltó kiegészítéssel a mi kiváló minőségű üveges üvegek és kozmetikai üvegek.
Connenient méret: ezek a matt, tiszta üveg finom köd spray palackok rendkívül hordozható, hogy közben útközben. Tökéletes méretű spray palackok minden TSA-kompatibilis utazási igényhez. Csak tedd a táskádba, pénztárcába vagy hordtáskába!
Használd újra és csökkentsd a hulladékot.
Több felhasználásra újrafelhasználható, ezek a palackok rendkívül értékesek az alacsony költségekért. Biztosak lesznek minden kozmetikai vagy illóolaj-rajongó, az utazó, az illat kiskereskedő, vagy egyszerűen bárki számára, aki megbízható és vonzó spray-palackot szeretne. Az üveg tartós ahhoz, hogy hosszabb utazást vagy szállítást kezeljen szivárgás vagy károsodás nélkül.
Maradjon hidratált és frissen érzed magad.
Használd a személyedre vagy a táskádra egy gyors feltöltő permetet, hogy megtartsd a bőr hidratált és boldog a meleg időszakban. Ne pazaroljon pénzt a raktáron vásárolt spray-kre támaszkodva, amelyek gyorsan elfogynak, és csak a szemétbe ürítik ki. Ingyenes mintákat adnak az ügyfeleknek, a fél kedvezményeknek és még sok másnak. A MUB örömmel adja hozzá ezeket az üveg spray palackokat egy sor üveges kozmetikai fiolákhoz és edényekhez.
A csomag tartalma: 6 db X 10ml kis üres spra

30 egyéb termék a kategóriából: