Measy RC11 Mini billentyűzet Remote MID TV Box

P038365

Új termék

Features:Brand new and high quality.
RC11 is an intelligent input device, which integrated dual-function of flying mouse and wireless keyboard. It likes a traditional mouse to operate the screen cursor well, also like a wireless keyboard which can enter numbers, letters, symbols, ect very well, but need not to be placed on any flats. You can use it directly by shaking or moving in the air. As a wireless mouse and wireless keyboard, compared with traditional mouse and keyboard, RC11 rid the operation which must be used on the desktop thoroughly.
2.4GHz DSSS radio transceiver 30M feet max distance.
The control distance can up to 10M.
Can be used for Smart TV, MID, Smart TV Box, Smart TV Dongle.
Size: 20cm x 5.7cm x 2.35cm - 7.87inch x 2.24inch x 0.93inch.
Use Description:The life for the all buttons of the air mouse RC11 is more than 1.5 million times, these buttons can save energy and protect environment too.
When the mouse stays more than 2 minutes without working, RC11 will go into hibernation itself.
The air mouse RC11 use 2.4GHZ wireless transmission technology. The superior gaming experience, smooth operation experience brings more surprise to you.
Operating Instruction:Using the switch button of the air mouse can switch the functions of the mouse and keyboard.
Press starting button of the mouse to start mouse function. Press starting button again to cancel the mouse function.
When the mouse function is activated, LED light will be lit, the left and right button of the mouse can be available, but the wireless keyboard is unavailable.
When using the activated button of the mouse to make the mouse functions suspend, thewireless keyboard functions will be available. Every time you press, the buttons of the keyboard and LED light will flash one time.
The air mouse stay in 2 minutes without working, will be standby.
When it is standby, press the left button of the mouse, the right button and switch button of the air mouse can activate the mouse, meanwhile, open the mouse function.

Bővebb leírás

5 380 Ft‎

-29%

7 578 Ft‎

Egyéb infó

Teljesítmény: Új és kiváló minőségű.
Az RC11 egy intelligens bemeneti eszköz, amely a repülő egér és a vezeték nélküli billentyűzet kettős funkcióját integrálja. Szereti a hagyományos egeret a képernyő kurzor működtetésére, akár egy olyan vezeték nélküli billentyűzet is, amely nagyon jól be tudja számolni a számokat, a betűket, a szimbólumokat, de nem kell minden lakáson elhelyezni. Használhatja közvetlenül rázással vagy mozgásban a levegőben. Vezeték nélküli egér és vezeték nélküli billentyűzet, a hagyományos egérrel és billentyűzetekkel összehasonlítva, az RC11 megszabadítja az asztalon végzett műveleteket.
A 2,4 GHz-es DSSS rádió adó-vevő 30 méteres távolság.
A vezérlési távolság akár 10M-ig is.
Használható Smart TV, MID, Smart TV Box, Smart TV Dongle-hoz.
Méret: 20cm x 5,7cm x 2,35cm - 7,87inch x 2,24inch x 0,93inch.
Használja a leírást: Az RC11 egérgomb összes gombjának élettartama több mint 1,5 millió alkalommal, ezek a gombok energiát takarítanak meg és védik a környezetet is.
Ha az egér több mint 2 percig dolgozik, az RC11 maga a hibernáció.
Az egér RC11 2.4GHz vezeték nélküli átviteli technológiát használ. A kiváló játékélmény, a zökkenőmentes működési élmény több meglepetést jelent Önnek.
Használati utasítás: A légérzékelő kapcsoló gombjának segítségével átkapcsolhatja az egér és a billentyűzet funkcióit.
Nyomja meg az egérindító gombját indítsa el az egér funkciót. Nyomja meg ismét a Start gombot az egér funkció kikapcsolásához.
Ha az egér funkció be van kapcsolva, a LED világít, az egér bal és jobb gombja elérhető, de a vezeték nélküli billentyűzet nem érhető el.
Ha az egér aktivált gombját használja az egér függvényeinek felfüggesztéséhez, a vezeték nélküli billentyűzet funkciók elérhetők lesznek. Minden alkalommal, amikor megnyomja a gombot, a billentyűzet és a LED fénye egyszerre villogni fog.
A levegő egér 2 percen belül működik, készenléti állapotban lesz.
Készenléti állapotban nyomja meg a bal oldali gombot az egér, a jobb egérgombbal és a léggomb kapcsológombjával aktiválhatja az egeret, közben megnyitja az egérfunkciót.

30 egyéb termék a kategóriából: