5V -30V késleltető relé Timer modul Trigger Micro

P059940

Új termék

Highlights:By adjusting the potentiometer can set the length of time.
can set the length of time.
can set the length of time.
MicroUSB 5.0V power supply with an input port, easy to use.
5 ~ 30V wide supply voltage.
External signal trigger and key trigger in two ways.
With a relay indicator.
Anti-interference ability, the relay at various interference will not misoperation, suitable for industrial control.
Features:1. Working voltage: wide voltage 5 ~ 30V, two power supply interface.
2. Operating mode: the initial state, module outputs: normally open (NO) and the common terminal (COM) is disconnected, normally closed (NC) and the common terminal (COM) connected.
Providing a low pulse signal, or touch trigger key, relay and indicator lights, the output of the state: normally open (NO) and Common (COM) connected, normally closed (NC) and the common terminal (COM) is disconnected. After 0-24 seconds (this time can be adjusted according to your needs) relay off, back to the state before the trigger. 3. The length of timing adjustment by potentiometer, default 0-24 seconds. If you need more time, you can replace the larger capacitor (C2) or potentiometer. Delay time T = 1.1RC. For example: 22uf capacitor and resistor 1M, then T = 1.1 * 0.000022 * 1000000 = 24.2 seconds.
4. With a relay indicator.
5. The module can control: 10A / 250VAC, 10A / 30VDC load.
6. The relay has a freewheeling protection.
7. Trigger signal input terminal is designed with a pull and filter circuit, enhanced anti-jamming capability, suitable for industrial control. Many manufacturers add the optocoupler isolation, but there is no separation between module’s ground and signal’s ground, would not achieve the interference effect. After the test found that only enhance the stability of the signal input port to interference, regardless of this module is under electromagnetic interference environment, or in the power-up and power-down moment, the relay will not produce misoperation.
8. Dimensions: 5.4 * 1.9 * 1.8cm (L * W * H).
9. Weight: 16g.

Bővebb leírás

592 Ft‎

-0%

Egyéb infó

Fénypontok: A potenciométer beállításával beállíthatja az időtartamot.
beállíthatja az időtartamot.
beállíthatja az időtartamot.
MicroUSB 5.0V tápegység bemeneti porttal, könnyű .
5 ~ 30V széles tápfeszültség.
Külső jeljelző és billentyűkijelző kétféleképpen.
Relé jelzővel.
Az interferencia-képesség, a relé különféle az interferencia nem hibás működés, ipari vezérléshez.
Jellemzők: 1. Működési feszültség: széles feszültség 5 ~ 30V, két tápegység interfész.
2. Működési mód: a kezdeti állapot, a modul kimenetei: általában nyitott (NO) és a közös csatlakozó (COM) kikapcsolva, normál esetben zárt (NC) és a közös csatlakozó (COM) csatlakoztatva.
Alacsony impulzusjelzés, vagy érintésjelző gomb, relé és jelzőfények világítanak, az állapot kimenete: általában nyitott (NO) és Common (COM) csatlakoztatva, normál állapotban zárt (NC) és a közös csatlakozó (COM) megszakad. 0-24 másodperc elteltével (ezt az időt az igényeinek megfelelően állíthatja be) relé kikapcsolása, visszatérés az állapotba a trigger előtt. 3. Az időzítés beállításának időtartama potenciométerrel, alapbeállítás szerint 0-24 másodperc. Ha több időre van szüksége, cserélheti ki a nagyobb kondenzátort (C2) vagy potenciométert. Késleltetési idő T = 1,1RC. Például: 22uf kondenzátor és 1M ellenállás, majd T = 1,1 * 0,000022 * 1000000 = 24,2 másodperc.
4. Relé jelzővel.
5. A modul vezérelheti: 10A / 250VAC, 10A / 30VDC terhelést.
6. A relé szabadonfutó védelmet nyújt.
7. A triggerjel bemeneti terminál húzó és szűrő áramkörrel van ellátva, amely fokozott anti-zavaró képességgel rendelkezik, ipari vezérléshez. Sok gyártó hozzáadja az optocsatoló elszigeteltséget, de nincs különbség a modul földi és a jelzői talaj között, nem érte el az interferenciahatást. Miután a vizsgálat megállapította, hogy csak fokozza a jel bemeneti port stabilitását az interferenciára, függetlenül attól, hogy ez a modul elektromágneses interferencia környezetben van-e, vagy a bekapcsolási és kikapcsolási pillanatban a relé nem fog működni.
8. Méretek: 5,4 * 1,9 * 1,8 cm (L * W * H).
9. Súly: 16 g

30 egyéb termék a kategóriából: