CarKit MP3 lejátszó FM Transmitter 3 szín 1 db

P044052

Új termék

Description:Need a break from the monotony of the same twelve songs playing on the radio? Hook up your MP3 player or plug a musically-charged Micro SD card into this FM transmitter and fill your car with the sounds of your favorite music. This high-quality combination MP3 Player and FM transmitter plugs into your car's cigarette lighter DC port and broadcasts over a user-set FM frequency, turning you into the DJ of your own radio station.
of the same twelve songs playing on the radio? Hook up your MP3 player or plug a musically-charged Micro SD card into this FM transmitter and fill your car with the sounds of your favorite music. This high-quality combination MP3 Player and FM transmitter plugs into your car's cigarette lighter DC port and broadcasts over a user-set FM frequency, turning you into the DJ of your own radio station.
of the same twelve songs playing on the radio? Hook up your MP3 player or plug a musically-charged Micro SD card into this FM transmitter and fill your car with the sounds of your favorite music. This high-quality combination MP3 Player and FM transmitter plugs into your car's cigarette lighter DC port and broadcasts over a user-set FM frequency, turning you into the DJ of your own radio station.
Features:Compact MP3 Player/FM transmitter plugs into your car's DC cigarette port and allows you to listen to something other than the radio!.
Supports Micro SD, USB Stick, or 3.5mm headphone jack connected to your iPod, Zune, or other MP3 player.
Charge your USB devices via the USB port (charge cable not included).
Volume and playback controls can be accessed on the transmitter itself or via the wireless remote.
Tune into an open FM frequency to play music through your car radio.
Supports both MP3 and WMA audio formats.
Displays music title, folder, number of songs in the folder.
Light colors: Red, Blue and Green.
Size:7.2cm x 3.6cm x 14cm .
Package Included:1 x FM Transmitter
1 x Remote Control
1 x Fuse
1 x 3.5mm Cable
NO Retail Box. Packed Safely in Bubble Bag.
P044052

Bővebb leírás

2 366 Ft‎

-29%

3 333 Ft‎

Egyéb infó

escription: Szüksége van egy kis szünetet a rádión játszott ugyanazon tizenkét dala monotóniájáról? Csatlakoztassa az MP3-lejátszót, vagy csatlakoztasson egy zeneileg feltöltött Micro SD kártyát ehhez az FM adóhoz, és töltse ki autóját kedvenc zenéjének hangjaival. Ez a kiváló minőségű kombinált MP3 lejátszó és FM adó csatlakoztatható az autós cigarettafényes DC portjához, és egy felhasználói rádiófrekvencián át sugároz, és a saját rádióállomás DJ-jévé válik.
Ugyanaz a tizenkét dal játszik le a rádió? Csatlakoztassa az MP3-lejátszót, vagy csatlakoztasson egy zeneileg feltöltött Micro SD kártyát ehhez az FM adóhoz, és töltse ki autóját kedvenc zenéjének hangjaival. Ez a kiváló minőségű kombinált MP3 lejátszó és FM adó csatlakoztatható az autós cigarettafényes DC portjához, és egy felhasználói rádiófrekvencián át sugároz, és a saját rádióállomás DJ-jévé válik.
Ugyanaz a tizenkét dal játszik le a rádió? Csatlakoztassa az MP3-lejátszót, vagy csatlakoztasson egy zeneileg feltöltött Micro SD kártyát ehhez az FM adóhoz, és töltse ki autóját kedvenc zenéjének hangjaival. Ez a kiváló minőségű kombinált MP3 lejátszó és FM adó csatlakoztatható az autós cigarettafényes DC portjához, és rádióadást biztosít egy felhasználói rádiófrekvencián keresztül, amely a saját rádióállomás DJ-jévé válik.
Jellemzők: Kompakt MP3 lejátszó / FM az adóegység az autó DC-cigaretta portjához csatlakozik, és lehetővé teszi, hogy a rádión kívül másokat is hallgasson.
Támogatja az iPod, a Zune vagy más MP3-lejátszóhoz csatlakoztatott Micro SD, USB Stick vagy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót. < Az USB-eszközöket USB-porton keresztül töltse (a töltőkábel nem tartozék).
A hangerő és a lejátszás vezérlője a távadóon vagy a vezeték nélküli távvezérlőn keresztül érhető el.
Nyissa meg a nyitott FM-frekvenciát zenét játszik le az autórádióján.
Támogatja az MP3 és a WMA hangformátumokat is.
Megjeleníti a zeneszámot, a mappát, a dalok számát a mappában.
Világos színek: piros, kék és zöld < 1 x FM jeladó
1 x távirányító
1 x biztosíték
1 x 3,5 mm-es kábel
NEM Kiskereskedelmi doboz. Biztonságosan csomagolva buborékos táskában.
P044052

30 egyéb termék a kategóriából: